Milyen csillagszórót válasszak?

csillagszoro

Rengeteg csillagszóró található a piacon. Így vásárlás előtt gyakran elgondolkodhatunk rajta, pontosan melyiket is válasszuk. Ebben igyekszünk kedves vásárlóink segítségére lenni néhány mondatban.

Röviden róluk

A csillagszórókat gyakran a legbiztonságosabb pirotechnikai termékként is jellemzik. Használata közben nem kell sok dologra odafigyelnünk ahhoz, hogy ezt biztonságosan tudjuk megtenni. Emellett gyerekek is bármikor örömmel használhatják. Magyarországon ráadásul azon kivételek közé tartozik melyeket egész évben lehet vásárolni és felhasználni. Emellett még szállítása is megengedett. Így amennyiben szeretnénk feldobni egy-egy esemény vagy összejövetel hangulatát egyértelműen ez a helyes választás!

csillagszóró

Kép forrása

Prémium csillagszórók

Amennyiben nem valamelyik alap terméket szeretnénk választani remek megoldás a prémium termékek között kutatni. Ezen kivitelek rendelkeznek nagyobb hosszúsággal, fénnyel és időtartammal. Emellett természetesen a minőség sem elhanyagolható ami itt a legkimagaslóbb. Tehát ha nem szeretnénk csalódni válasszunk prémiumot!

csillagszóró

Figurális csillagszórók

Buli? Buli! Akkor pedig elengedhetetlen hogy a figurális termékeket is jobban szemügyre vegyük. Ezen kialakítással rendelkező tűzijátékok számítanak az igazi mesterműnek! Kivitelt tekintve lehet karácsonyfa, szívecske, lufi, évszám vagy akár bármi amit a fantázia megenged. Rengeteget találhatunk a piacon így biztosan lesz olyan mely számunkra megfelelő választás lehet. Ha pedig így döntünk garantáltan örömöt szerzünk az egész családnak vagy baráti körnek de főleg a gyerekeknek.

Már csak a vásárlás van hátra? Tekintse meg széles kínálatunkat és rendelje meg csillagszóróját weboldalunkon keresztül! Kattintson ide!